Virtuele dataroom: bescherm uw werk van informatie | Virtual data room

Hoe werk het met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaan het zeker opgeslagen? Sector je u op dezelfde veilige wijze met partners, potentiële investeerders? Zelfs beslist klein datalek is niet alleen absoluut bedreiging voor de reputatie, maar ook voor jullie winstgevendheid. Jullie publicatie of ongeoorloofd behandeling van tot en met een percentage van de melding heeft dus negatieve impact deals, productlanceringen op de markt. En hoe verder uw aangelegenheid zich ontstaat, hoe gevaarlijker de effecten van onvoldoende gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen voor dit karwij zijn virtuele datarooms. Evolutie staat niets alleen garant voor dezelfde veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van dossiers en u efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

dataroomservices

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn dezelfde moderne gebeurtenis die bestaan gemaakt naar internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen de betrouwbaarheid van alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt zeker speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt om gegevens te versleutelen. Het is erg belangrijk dat zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden aanlanden opgeslagen van uw gecodeerde aankondiging zelf.

Alle documenten die u uploadt naar uw virtuele kantoor gaan niet verloren alsof worden gratis vernietigd. Datgene alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect is het automatisch scannen met virussen. Hierbij heeft u geen speciale software nodig, alle documenten worden zonder moeite gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dat gebruikers dit het nodig hebben. Het heeft maximale controle van het vermogen van de gebruiker om betreffende bestanden te werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, observeren, downloaden, afdrukken en langduriger. U kunt de toegang ook op adres of tijd beperken, de toegang op iedereen moment annuleren.

Het is alsmede de inzet waard door te beschrijven dat het altijd ieder weet over het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van ieder gebruikerssessies. Dat garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook gemakkelijker te begrijpen welke componenten van de papieren potentiële partners het voornaamst interesseren, het is beter vanwege u aan te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de ontwikkeling is langer dan weleens bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in de markt. Omvangrijke internationale bureaus gebruiken datgene product al lang. Gericht op tweede heeft gekregen de gebeurtenis vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Voornaamste service plus 24/7 technische ondersteuning

virtual data room zijn niets alleen een betrouwbaar plus beproefd artikel, maar mede een hoogwaardige, klantgerichte service. U moet gaan altijd contact opnemen over de technische ondersteuningsdienst, binnen 15 minuten het antwoord voor de vraag vinden plus communiceren op een aan u geschikte taal.

Bovendien kun jullie een kalendermaand gratis behandeling maken van uw . Ervaar zelve het gemak en jij effectiviteit betreffende deze technische oplossing!

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

0913.220.630